2015-04-17 tot 19 Bertogne en dan weer thuis

Over de laatste dagen valt eigenlijk niet zo veel meer te melden, want ze lijken op veel dagen ervoor: mooi weer, lekker wandelen met de honden en lekker eten (nog een keer naar Houffalize en een keer bbq) terwijl het heerlijk rustig in de omgeving is.

Op zaterdag (18e) was er nog een hardloop (wedstrijd?) georganiseerd met start en eindpunt op de camping, maar daar merkten we niet zo heel veel van, want wij zaten veel verderop.

Ik heb nu wel eindelijk het paadje gevonden wat op mijn GPS-kaart staat, maar wat ik nooit kon vinden. Het wordt ook duidelijk niet echt meer gebruikt, want het was compleet dichtgegroeid.

En op zondag hebben we rustig ingepakt en zijn naar huis gereden.

Nu dus weer veilig thuis na 4192 km volgens de teller met heel veel hele mooie plekjes en prachtig weer. De auto, de tent en de honden hebben het prima gedaan en Sonja heeft weer heel veel foto’s gemaakt, dus daar komt weer een album uit.

Al dat reizen was wel intensief, dus van de radiohobby en geocaching is niet veel gekomen, maar dan blijft er nog wat over voor de volgende keer.

P1120917Vanavond lekker slapen in ons eigen bed (hoewel de honden het wel prima vonden in de auto)