2015-04-01 Camarque

20150330_120437

 

Foto van de eerste stop op camping Beauregard: blubber, regen en blubber!

 

 

 

P1110673

 

 

 

Weg onder water. Nou ja, had dat water niet nog een beetje hoger gekund???

 

 

 

P1110690

 

 

Eerste stukje “off road” voor het maken van een foto.

 

 

P1110800

Ik wilde natuurlijk zo snel mogelijk naar Spanje, maar Sonja had goede herinneringen aan de Camarque en  ik was er nog nooit geweest, dus we besloten een tussenstop te maken.

Er valt eigenlijk niet veel over te zeggen: het is gewoon beestachtig mooi! Een beetje zoals Florida, maar dan zonder alligators, maar met flamingo’s. Er zijn zelfs nu al de nodige toeristen, maar dat is niet vreemd want het weer is geweldig. We zijn naar Saintes Marie de la Mere (ongeveer 🙂 ) gereden en daar op een camping neergestreken. Duidelijk een toeristisch gebied en camping waar ik in het hoogseizoen nog niet dood gevonden wil worden, maar nu was het geweldig.

We hebben in het dorp gewandeld over de boulevard en de honden hebben even lekker gerend over het strand (mocht natuurlijk niet, maar er was verder geen hond, behalve even onze drie). En er was een leuk tentje waar ze ook mee op het overdekte terras mochten en we heerlijk gegeten hebben