Vakantie: 2015-04-11 Off road in Oto

In Oto zitten we een flink eind ten noorden van de route in het Roadbook, maar hier weten we een beetje de weg, dus we zijn zelf de weg langs de rivier de Ara gaan rijden. Het eerste stukje is inmiddels geasfalteerd (als toegang tot de camping en een sportcentrum), maar de rest is nog onverhard met steentjes.

Via de zijuitgang van de camping en wat onverharde wegen zijn we er naar toe gereden en toen verder tot we in de bergen een dicht hek tegen kwamen. P1120449Dat was 100 meter achteruit rijden tot de laatste splitsing en toen de andere weg pakken. Helaas eindigde die ook bij een weiland (waar we wat makkelijker konden keren) en toen was het weer terugrijden.

Ik had op de heenweg al gezien dat je ergens de weg af kon en direct de bedding van de Ara in, dus dat leek ons wel wat (weg met het goede voornemen om geen eigen pistes meer te zoeken).

Toch eerst even kijken of het wel kon. P1120457

P1120480En toen de bedding in. Helemaal tot aan het water kwamen we daar niet, want er waren een paar enorme kuilen waar ze blijkbaar zand en stenen uit gehaald hadden. Maar nog een stukje verder kon het wel. Jammer genoeg vond ik de oever te hoog om te proberen de rivier over te steken, die bovendien behoorlijk stroomde.

En uiteindelijk de ultieme foto:P1120470

 

 

 

 

 

 

Volgende Post >>>