Vakantie: 2015-04-10 Oto

Omdat we de vorige keer tussen deze camping en degene die we eigenlijk zochten maar een heel kort stukje gereden hadden, besloten we een nieuwe poging te wagen. Dat was een gok, want we konden ‘m nergens vinden in gids of routeplanner. Dus we zijn gewoon langs het meer naar het noorden gereden, maar noppes. Blijkbaar was het toch ergens anders, maar waar.

Afijn, dan maar naar Oto, wat tijdens onze eerste vakantie samen ook de eerste camping in Spanje was geweest. Eigenlijk waren we daar ook per toeval terechtgekomen, want de camping waar ik naar toe wilde, bleek opgeheven te zijn omdat er een nieuwe weg aangelegd werd. En Oto was toen de dichtstbijzijnde, maar dat bleek een hele leuke.

We wisten niet zeker of-ie wel open zou zijn, maar besloten het erop te wagen; het is van Oto niet ver naar Gavin en de camping daar is het hele jaar geopend. Onderweg heeft Sonja nog weer heel veel mooie foto’s gemaakt en we zijn via de oude route naar de camping gereden. Een aantal jaren terug heeft men het zandweggetje rondom Oto geasfalteerd en de “achteringang” is toen hoofdingang geworden. Goed idee, want als je met een caravan door Oto moet, heb je een hele stevige auto en stalen zenuwen nodig. Scherpe bochten, vlak langs de huizen en middenin een bar met een minimale parkeerplaats: 3 auto’s en de laatste staat dan deels op de weg. Heerlijk om weer eens te doen dus en als bonus bleek de camping ook open.

We staan iets verder dan bij ons eerste bezoek en hebben het hele terrein voor ons alleen. ’s Avonds eten in het campingrestaurant (vroeger was er alleen een bar, maar nu kun je er ook eten). Ik heb ruim een uur met de honden langs de rivier gelopen en morgen gaan we daar eens met de auto “crossen”.

Volgende Post >>>