Vakantie: 2015-03-31 Zuidwaarts naar Tain-l’Hermitage

’s Morgens was het droog met af en toe een buitje, dus prima inpakweer. We zaten om 9:00 aan de koffie en waren om 12:00 klaar met inpakken. De weersverwachting was al beter (code oranje, maar winderig).

Voor het wegrijden heb ik even de auto gecontroleerd: laag oliepeil! Even een liter erbij en onderweg nog maar eens controleren. Toen bleek er niets aan de hand: het helpt als je ‘m goed horizontaal hebt staan. Opluchting 🙂 .

Onderweg zijn we bij een Decathlon gestopt (nog steeds geen gasregelaar kunnen vinden, maar wel een paar handige broeken (van die afritstypen die heel snel drogen). Op een volgende camping moeten we de modder overal uit zien te wassen.

Al met al hebben we maar zo’n 200 km afgelegd, onderweg gegeten bij de Mac en rond 19:00 zijn we in Tain-l’Hermitage neergestreken. Prachtige camping (verwarmd sanitair) direct aan de Rhone en de spullen stonden ook snel.

Midden in de nacht een enorme windvlaag en een metaalachtige klap, dus ik snel m’n bed uit. Niets aan de hand: alles stond nog op z’n plaats alleen was m’n blikje sigaren opengewaaid 🙂 .

Nu is het 9:00 en we zijn aan het inpakken. Het is droog en zonnig alleen wat frisjes: heerlijk reisweer.

Volgende Post >>>