Gastenboek

Voorlopig geen mogelijkheid om je commentaar te geven op deze pagina. Stuur svp een email naar ben[at]pa3dwj.nl

29 gedachten over “Gastenboek

 1. Martin

  Dag Ben + Sonja en lezers ….
  Helaas weet ik niet goed hoe ik in jouw systeem moet binnenkomen, maar ik probeer maar wat en ik hoop op een kleine reactie ….

  Ik heb de eerste 50 Pinksterkampen allemaal meegemaakt en daarna nog een stuk of 3 …. helaas door de Corona problematiek ( maar er gelukkig niet door gepakt in mijn 85e levensjaar !!) maar wel door een ernstige andere ziekte in 2020, zal er voor mij Pinksterkampen meedoen niet meer inzitten …

  Toch ben ik niet bij de pakken gaan neerzitten en omdat ik nog mag autorijden tot mijn 90e en uiteraard mijn trouwe caravan niet verkocht heb verblijf ik nu in mijn woonplaats Wijchen op de camping Zus&Zus gelegen in Hernen (deel van Wijchen) van zondag 6 juni tot zondag 27 juni … Ik ben QRV met mijn nieuwe ICOM IC705 in fone (10W LSB) en misschien ook in FT-8 op de vakantie netten.
  Dat zal waarschijnlijk wel 40 of 80m worden, dat moet ik nog uitzoeken met de bomen van het Leurse bos erbij.

  Mogelijk tot ziens in de buurt van Nijmegen (land van Maas en Waal)
  Martin J. Köppen PA0MJK JO21??

  1. admin Bericht auteur

   Hi Martin,
   Leuk om nog even contact te hebben tijden het 54 1/2e VPK. Veel plezier op Zus en Zus en als we een keer in de buurt zijn, proberen we even aan te komen.
   73 Ben

 2. wordpress themes freebies

  I love your blog.. very nice colors & theme. Did
  you make this website yourself or did you hire someone to do it for
  you? Plz reply as I’m looking to construct my own blog and would
  like to know where u got this from. appreciate it

  1. admin Bericht auteur

   Hi Gilda,
   My website is created with WordPress, just the standard version which comes with various “Themes” (I’m running “Twenty Twelve”). And I’ve added some plug-ins “jQuery T(-) Countdown Widget” for the countdown clock and “WP Photo Album Plus” for the albums in the History pages.
   I stick as much as possible to the standard settings (saves me time :-)) and it works.
   Good luck with your own site.

 3. gerard

  Autotje is kapot, moet onderdelen bestellen en weer in elkaar zetten.
  Vrees dus dat naar Remi gaan er niet inzit.

 4. Willem Noorloos

  Ha Ben, knudde dat ons groene bivak niet door kan gaan… Heb nu de “10-man-arctic” thuis in de voortuin staan, Judith slaapt al en ik zit aan een Aberlour te nippen en leuke sites te bekijken 🙂
  Groeten aan Sonja en hopelijk tot gauw weer.
  Gr. Willem
  NNNN

 5. Gerard

  Hallo Ben,

  Wat een dompers. Gaat het VPK niet door en ook het groene bivak.
  Naar Belgie mag ook al niet.
  Misschien toch een paar dagen naar Remie ?

 6. marcel

  Goedemiddag Ben
  Ik zat even te luisteren op 80 mtr, ik kon je horen op 3.629.95
  in verbinding met pa0gh en nog een station , maar kon ik niet goed mee krijgen door Qrm
  mijn naam is marcel Pa-9684 Lid van de vrza helderland
  een kleine staion beschrijving hier:
  Luister op kenwood ts 440 Voor hf
  een kenwood tm 433 2 en 70 verticaal
  kenwood tr 9000 all mode 2 mtr horizontaal
  voor hf heb ik een falcon 80-10 mtr verticaal
  en een n-fet 10-80 mtr
  jou report bij was 5.7/8 met iets qrm
  en dat van pa0gh was 5.8/9
  mijn qth den helder regio 23 veron en 11 vrza mijn locator jo22jw
  73”’Marcel pa-9684

  1. admin Bericht auteur

   Hi Marcel,
   Bedankt voor je reactie. Wat je hoorde, was even een uitstapje met dat zwakke station (PE1KEH) naar de 80m om te kijken of het daar beter ging dan op 40m en PA0GH zat daar blijkbaar ook te luisteren.
   Op 40m liep een experiment met een boom antenne (grote spoel om de boom en deze dan als antenne gebruiken). PE1KEH was die antenne aan het demonstreren voor een delegatie van de Provincie en ik was tegenstation. Het ging wat moeizaam, maar is gelukt.
   Dus je hebt een bijzonder qso gehoord, hi.
   Veel pelzier met de hobby, 73 Ben

 7. Willem

  Ha Ben! Altijd weer leuk om even op je site te kijken. Idee van Ad: meer foto’s van Sonja erop zetten… Was te voorspellen natuurlijk. Zie je van de zomer wellicht nog, we hebben de laatste 3 weken van augustus vakantie.
  Gr. Willem

  NNNN

 8. Onno

  Hoi Ben,

  Was leuk je weer te ontmoeten op het vpk. Motiverend hoe je het radio gebeuren organiseert tijdens het kamp en leuk om dat ook even terug te lezen in je blog. Bedankt voor de gezelligheid en wijze woorden 🙂 groet, Onno pa1ap

  1. admin Bericht auteur

   Hi Onno,
   Inderdaad en ik heb er weer van genoten. Mijn reactie is wat verlaat door omstandigheden, maar hopelijk ben ik vanaf nu weer wat sneller.
   Graag tot volgend jaar
   73 Ben

  1. admin Bericht auteur

   Dank je voor deze reactie, fijn dat je het leuk vindt.

   Ben

 9. Ramon

  Hallo Ben,

  Ik kwam je site als eerste tegen toen ik op zoek ging naar het Groene Bivak. Die term hoorde ik vanavond een paar keer langskomen en aangezien ik nieuwsgierig van aard ben besloot ik Google de sporen te geven. Dus ik kwam jouw site tegen. En ik zag dat je tijdens je avonturen ook drie honden meeneemt, waarvan maar liefst 2 whippets. Dat vond ik sterk… Prachtexemplaren! Wij hebben ook zo’n modelletje, gered van een wisse dood in Spanje.

  Over een paar weken hoop ik QRV te zijn vanaf Terschelling met een zogenaamde Go Box met daarin het nodige om op HF uit te kunnen komen. De antenne(s) worden in de lucht gehouden door één van de vliegers die meegaan.

  Wie weet treffen we elkaar op HF. Lijkt me leuk!

  Groet uit Zaandijk en veel plezier in Nunspeet,

  Ramon Pallarés
  PE1OUW

  1. admin Bericht auteur

   Hi Ramon,
   Leuk van je te horen. Wij hadden vroeger ook een “vagabunda” opgepikt op een camping in de Sierra Nevada. Helaas inmiddels overladen, maar ze (Venga) staat nog op de site in de lijst met Kampeermaatjes. De andere hebben we sinds 2010 als puppie (Nariz en Perro) en Droopy sinds 2012 uit de opvang. Ik zal thuis niet zo vaak QRV zijn (soms in het NTA om 18:30 op 3604) maar over 3 weken gaan we weer naar het Veron Pinksterkamp en dan ben ik ’s avonds weer QRV. Dit jaar in Vierhouten, dus te berijden vanuit Zaandijk. Misschien leuk om eens te proberen! Veel plezier op Terschelling (mooi eiland!) en wie weet tot werkens.

   73 Ben

 10. tom

  Hoi Ben,
  Flinterholt in Odoorn is door een ander echtpaar overgenomen.VPK misschien weer mogelijk daar.
  Ze hebben geen klantenbestand van de vorige eigenaar gekregen.
  73.s Tom pa2gt
  2e Exloermond

  1. admin Bericht auteur

   Hoi Tom,
   Bedankt en ik had ook al gezien dat de camping weer open is. Fijn voor alle vaste gasten.
   Ik ga niet over de plaats van het VPK en inmiddels heft men binnen de Veron besloten volgend naar Vierhouten te gaan. Ook een prima plek. Ik ben altijd met veel plezier naar ’t Vlintenholt gegaan, maar na 10 jaar is een nieuwe plek (en wat centraler in Nederland) natuurlijk ook wel weer eens leuk.
   73 Ben

 11. antoon NL-12680 Luisteramateur regio 13

  Ik heb een yagi 2m 9 element antenne, Staat niet op dak maar een X-50 antennetje 70cm en 2m
  Ik wil dit eens een keer meemaken op een veld. word dit ook ergens gehouden in Eindhoven? zo ja wanneer.

  de ” 73 antoon NL-12680

  1. admin Bericht auteur

   Hi Antoon,

   Dit is nu precies waar de Velddagen voor bedoeld zijn. Afdeling Eindhoven doet daar aan mee in de eerste volle weekeinden van juni en september. De eerstvolgende gelegenheid is dus van 5 – 7 juni op camping Knienseerd in Kelpen-Oler (net over de “grens” met Limburg). In heet weekeinde valt ook de Veron VHF-UHF-SHF Velddagcontest, dus dat is dè gelegenheid om een 2m antenne uit te proberen.

   Zie voor alle details de tab Veron A13 Velddagen; je bent van harte welkom.

   Groeten, Ben

 12. Hans 'AZA'

  Ha die Ben en Sonja, ik dacht dus: kom laat ik weer eens kijken of er toevallig iets nieuws is te vinden op Ben z’n website. Val ik met m’n neus in de boter, of zeg maar gerust blubber, van een complete vakantiereis naar Frankrijk en Spanje! Ik ben wel even bezig geweest om alles te lezen en te bekijken (jullie maken perfecte foto’s), geweldig leuk en interessant! Ik zal vanaf nu de 40m een beetje in de gaten gaan houden (op de frequenties en tijden aangegeven in je agenda), misschien hoor ik je nog wel. Als je mij toevallig zou horen is er natuurlijk iets fout, hi. Vandaag is het te laat daarvoor, maar misschien de komende dagen dan. In elk geval goede reis verder en paasgroetjes uit Twente!

 13. John Vonk

  Hi Ben,

  Ik heb even gekeken naar je website: ziet er goed uit, maar nog een paar aanpassingen zoals de tabjes bij Bens campinggids.
  Leuk dat we elkaar weer een spraken afgelopen vrijdag.
  En geweldig dat er nog steeds mensen zijn die willen kamperen! Ik ben wel geen radio-amateur maar mijn uitrusting heb ik nog steeds en wie weet gaan Willeke en ik nog een keer er op uit. Lekker primitief (geen electra, wel primus en evt Coleman).

  groeten en tot ziens

  John

 14. Frank Talens PF5T

  Dag Ben, wat een vette site heb je ervan gemaakt! Leuk dat onze interesses zo matchen. Gevalletje SWR=1.0 HI Welkom alvast op het zuidterrein op aankomend VPK. ’t hangt ff van mijn werk af maar ik verwacht er bij te zijn en wel XL. Ik zit dan bij je in de buurt verwacht ik, Happy camping en best 73 de PF5T

  1. admin Bericht auteur

   Hi Frank,
   Ja geweldig he en ik had er natuurlijk al op gerekend dat je er weer bij zult zijn. Leuk joh, ik kijk er echt naar uit (en als voorproefje volgende week lekker met de SRS makkers op de Veluwe; dat wordt ook vast weer genieten).

   CU Ben

 15. Gerard

  Leuk, weer wat nieuws maar de foto van de mast is OUD…… (of een wens???)

 16. Hans 'AZA'

  Ha die Ben, ziet er mooi fris uit die nieuwe homepage van je! Succes met het verder uitbouwen ervan.

  Nu ik je toch ‘spreek’, wist je dat er momenteel zulke goede condities zijn op 10? Ik hoorde iemand dat zeggen, en sloot de boel ook weer eens aan. En inderdaad, zowel in ssb als fm een drukte van belang, alleen overdag uiteraard. Zou bijna de kriebels krijgen. Maar jij als actieve amateur wist dit natuurlijk allang 🙂

  73 of gewone groetjes (naar keuze) uit Enschede.

 17. Sonja van Vonderen

  Hoi moppie , strakke site hoor en ook ik zorg voor beetje opvulling in je gasten boek, hopen op meer!!!

 18. Ellen

  Nou bij deze ook een commentaartje van mij. Veel succes met je website.
  Groetjes!

Reacties zijn gesloten.