Veron Pinkster Kamp 2017 – vandaag gaat het gebeuren

Vandaag is het zover, we gaan naar het VPK. Dat zal wat later worden dan oorspronkelijk gepland. Ik was van plan om rond het middaguur te vertrekken, dat wordt 18:00 (na de spits).

Het sleutelen aan de auto kostte meer tijd dan gepland (verrassing!), maar ik ben wel heel blij dat ik het gedaan heb. Ik heb nu 2 kastjes voor het meest gebruikte kookspul. Aan deze kant de pannen, de coffeemaker, het kistje met kruiden en het brandertje. Aan de andere kant zitten de borden, bekers, glazen en bestek. Goed doordacht, want die heb ik het vaakst nodig en dat is de best bereikbare kant.

De plank bovenop is voor de honden en dit is veel praktischer: de kookspullen zaten vroeger in een kist en daarop lagen de honden. Dus onderweg en bij in- en uitpakken lastig bereikbaar. We gaan zien hoe dit bevalt.

Ook de sets hebben een vaste plek gekregen, vooraan de IC-2725 voor 2/70, achteraan de IC-706 voor HF en eventueel 2. En er lit ook nog een kabeltje wat verbonden is met de PL-plu achterop de auto naast de 220 invoer.

Hier ben ik gisteren nog lang mee bezig geweest, dus het echte inpakken moet nog gebeuren. Maar het echte zware werk is al gedaan. De SEM-25 plus voeding ligt al in de aanhanger, de koelbox en de tent accessoires liggen achterin (dus de sets zijn niet meer zichtbaar) en de tent ligt op de auto.

Lekker spulletjes uitzoeken en vanavond rustig aan naar Vierhouten. Het blijft lang licht en de tent staat in 30 seconden, dus dat komt wel goed. En zo niet, dan toch! Ik heb achterop de auto nog een flinke spot en als het moet zet ik de tent op in het donker. Na zo vaak oefenen is dat geen enkel probleem.

Volg het pakken en de reis via Twitter of de feed hiervan op deze site (tab Actueel) of vanaf 18:00 via PI3EHV en in de buurt van Vierhouten op de VPK frequentie 145.525.