Veron Pinkster Kamp 2017 – nog 3 dagen

Vandaag was het prachtig weer en de verwachtingen voor volgende week zijn ook al zo mooi, dus dat belooft wat voor het VPK. Ik heb ervan geprofiteerd door aan de slag te gaan met de auto.

Tijdens de test met de Hustler antenne, meldde men dat ik “terugwerking” had. Dat wil zeggen dat mijn spraak vervormd klonk omdat het uitgestraalde zendsignaal weer opgepikt werd via de ingang van de microfoon. Dat komt vaak omdat er iets mis is met de elektrische aarde. Ik ben eens aan het meten geslagen en het roofrack waar de antenne op staat, is inderdaad niet verbonden met de carrosserie. Daar moet dus een verbinding tussen komen.

Verder heb ik twee kastjes gebouwd, die achter de voorstoelen van de auto komen met een plank er bovenop voor de hondenkussens. Tot nu toe stonden daar altijd de kisten met keukenspullen en eten en de kussens erop. Werkte prima, behalve als je onderweg even iets wilde pakken 🙂 . Bovendien moest je soms nogal wat spul uit de keukenkist halen, omdat hetgeen je nodig had natuurlijk net onderin lag. Dat zou nu een stuk makkelijker moeten gaan.

Vrijdag moet ik werken, maar daarna ga ik de kastjes helemaal afmaken met latjes en bandjes om alles op zijn plaats te houden. Ik ben benieuwd naar het eindresultaat en of het echt zo handig werkt als ik verwacht.

Het eten laat ik overigens lekker in de huidige kist zitten, want die is “Nariz proof”. En dat is nodig, want hij weet prima raad met zakken, doosjes waar het deksel niet goed op vastzit, tassen met ritsen, enz. Alles krijgt hij open en dat gebeurt dan ook als er eten in zit. Daarom heb ik ook al jaren een speciale “groene” oplossing voor de hondenbrokken en dat is dus ook nog nooit verkeerd gegaan.