Vakantievoorbereidingen

Donderdag zou het D-Day moeten zijn, de dag waarop we onze eigen “kar” gingen halen, maar door de fijne acties van de RDW ging de keuring niet door en dat betekent dat we weer een paar weken moeten wachten.

We gingen toch naar Achterveld omdat we van Raymond de demo-versie mogen lenen. En natuurlijk hebben we daar ons eigen exemplaar even bekeken, dat inmiddels voorzien is van een nieuwe koelkast, nieuwe accu’s en een hele voorraad inventaris.

Nog een paar weken geduld en dan kunnen we ‘m ophalen.

 

Met de geleende Conqueror zijn we daarna vertrokken en onderweg bij De Wit gestopt om vast wat extra spullen te kopen, zoals stoelen. We hebben er één uitgezocht en meegnomen om te kijken of die inderdaad paste. Het was de goede maat, dus Sonja ging nog even terug om een tweede exemplaar te kopen plus twee kleinere, zodat we een complete set van vier hebben. Ondertussen bleef ik op de parkeerplaats en kreeg bezoek van een stel dat wel nieuwsgierig was naar die bijzondere combinatie. Het werd een gezellig uurtje kijken en ideeën uitwisselen.

Vrijdag waren we de hele dag elders, maar vandaag zijn we druk bezig met inkopen en inpakken. Er moet nog een hoop gedaan worden, maar het vertrek komt in zicht (hopelijk zondag, anders maandagmorgen).