SRS Voorjaarsvelddagen

Vanaf het SRS-veldje bij camping Hazendonk kan ik zomaar heel luxe m’n Weblog bijwerken. Er is hier tegenwoordig wifi, weliswaar niet supersnel, dus als het heel druk is, gaat het soms niet, maar een kniesoor die daar op let.

Sinds de aankomst donderdagavond hebben we een paar geweldige dagen gehad met relijk tot zeer goed weer. Het enige echte buitje viel natuurlijk precies toen ik buiten stond om m’n 80 meter antenne op te hangen :-).

We (Nariz, Droopy & ik) hebben heerlijk gewandeld en straks gaan we weer eens een nieuw stukje verkennen. Er zijn cahes zat in de omgeving, maar allemaal minstens 4 km hemelsbreed weg, dus daarvoor wil ik eigenlijk eerst even een stukje met de auto naar toe. Misschien vandaag nog, anders in september.

Het kamp was razend gezellig met de bbq van gisteravond als hoogtepunt. Er was elfs nog over, zodat ik besloten heb vandaag nog te blijven en te genieten. De rest is inmiddels aan het inpakken en zal later op de dag vertrekken en dan blijven we met 420140621_123445 20140621_123519 diehards over.

Hier een plaatje van m’n “kamp”. De Defender en Droopy trokken als nieuwelingen natuurlijk de nodige aandacht (ik was een half uur aanwezig en toen zaten er al 6 man onder de motorkap 🙂 ).

En in het kader van het Groene Bivak (waar je eigenlijk alleen met “uiterlijk originele legervoertuigen”) mag komen, is de Defender tot “Luchtmachtblauw” verklaard (ook al hadden ze daar, volgens een oudgediende, alleen maar groene en Volkswagenblauwe auto’s). Dus ik hoef ‘m niet over te spuiten.