Oef…

Voor vandaag zit het erop 22:30 en nog 1 dag en ruim 14 uur te gaan.

Nadat ik gisteren auto en aanhanger heb leeggehaald en gepoetst, ben ik vandaag begonnen met de radiospullen te laden (ik zorg tenslotte voor de Kampradio):

IMG_20150517_120816De eerste laag ging in de aanhanger: de rollen achteraan zijn geen radiospul, maar waterdichte verdeeldozen en tentlampen uit de dump. beetje lomp, maar zeer praktisch en er komt een hoop licht vanaf (2 14W spaarlampen per stuk), alleen is de garantie verlopen (in 1985 🙂 ).

Midden vlnr: SEM-25, kist met SEM-toebehoren en een kist met GRC-9 toebehoren en een 24V 40A klassieke voeding (want een schakelende geeft “prut” en springt op tilt door de aanloopstroom van de DY-88).

Vooraan vlnr Telefunken RT-77/GRC-9 en de DY-88 (omvormer van 6/12/24V naar de 400V hoogspanning voor de GRC-9).

IMG_20150517_151021Daarna de tweede laag: zeiltjes, de Zwitserse legertent (groene pak middenin) voor Amy en Rick en de tent (vooraan) voor Ellen, een kist met de IC-260, Veron vlag, QSL-kaarten en soldeerspul (voor het bouwproject ene eventuele reparaties) en allerlei kabeltjes. En natuurlijk een koffer met Yaesu FT-897, voeding en tuner.

Tenslotte ben ik aan de auto begonnen: stokken en haringen voor de OZ-tent (jawel, deze keer vergeet ik ze niet), kookdoos, etensdoos (op blikken hondenvoer na nog helemaal leeg), kist met noodvoorraad, kist met linnen, kist met totaal 100m 220 verlengkabel, verdeeldozen en Euro-normale stekker verlopen. Verder nog het luchtbed, Coleman kooktoestel, stoelen, tafels, sidepanels voor de OZ-tent, hondenbrokken in een “Nariz-proof” .50 munitiekist en een (volle) accu. 2m en HF-spriet lagen er al in en een 50W dualband transceiver voor 2/70 ligt voorin binnen handbereik.

Alles zo ingepakt dat er achter de voorstoelen een prima “ligkuil” voor de honden is, waar alleen nog maar hun kussens op hoeven.

En nu ligger er wat porto’s en een lamp aan de lader en vind ik het genoeg voor vandaag, morgen hopelijk de rest (op de tent na, die vlak voor het vertrek op de auto gaat). Lekker dagje, veel voorpret, maar het kost stiekem toch nog best veel energie.