Nog 3 dagen tot het Groene Bivak

Al weer ruim anderhalve week geleden sinds de eerste post (wat was dat ook al weer met de weg naar de hel en goede voornemens?).

Maar de beugels zijn mooi zwart geverfd en als je goed kijkt, kun je dat op de foto zien.

Dit was nog net even “winterkamperen” tijdens het laatste weekeinde van de winter. Mooie gelegenheid om de spullen weer eens te proberen en erachter te komen dat ik op wat zaken moet letten, bijvoorbeeld niet vergeten de groene mastdelen in de auto te leggen. Die was ik vergeten, maar gelukkig had campingbaas Remy er nog een stel te leen. Ze liggen nu weer op hun plekje in de auto.

Ook bleek de draad van de 80 meter dipool bijna los te zijn van de balun. Die moet ik dus nog even vastzetten.

En inmiddels is de machtiging binnen voor de speciale roepnaam PA20VPK tijdens het Pinksterkamp. Hij hangt op de koelkast, klaar om over 6 weken meegenomen te worden.

Maar voor het zover is, hebben we volgende week het ARC Groene Bivak in Nunspeet. De weersverwachting is helemaal niet slecht en ik kijk er naar uit (en de andere deelnemers ook begrijp ik al uit de diverse berichten).

Morgen nog een dag hard werken, zaterdag inpakken, zondag naar Nunspeet. Let op de berichten (en de ether: PI3EHV bij mijn vertrek rond 11:00, ter plaatse 50.4 MHz FM en natuurlijk in het NTA, elke dag 18:30 op 3630 kHz).