In afwachting van het SRS Mid Winter Rendezvous

Weinig activiteit op de website momenteel, want ik ben druk met werk en andere beslommeringen.

Maar over 5 weken is het weer zover: het SRS Mid Winter Rendezvous in Kootwijkerbroek. Eigenlijk is het MWRV een activiteitencontest van de Surplus Radio Society, bedoeld om het gebruik van oude radioapparatuur te stimuleren. Sommige leden hebben in het verleden besloten om dan maar mee te doen vanaf on “huisveldje” bij camping De Hazendonk in Kootwijkerbroek: lekker centraal in Nederland en in het vrije veld, dus ruimte genoeg (voor antennes) en geen gedonder met storing (zowel bij ontvangst als zenden).

Dat is natuurlijk wat uit de hand gelopen met bezoekers en andere leden die gewoon voor de gezelligheid meegingen en het is inmiddels ook een soort winterkampeer evenement geworden.

Ijs en weder dienende (het moet natuurlijk niet te gek worden, want een keer -17 C was toch wel afzien) ben ik daar ook weer aanwezig. Een mooie gelegenheid om te zien of het in de OZtent warm genoeg te krijgen is in de winter. Nariz gaat in elk geval mee, Droopy als het niet al te koud is ook en natuurlijk ook nog “iets groens”: waarschijnlijk alleen een SEM-25 or 35, want tegen het aanwezig HF geweld kan mijn “kale” GRC-9 met 7 Watt output natuurlijk niet op.