2014-12 SRS Mid Winter Rendez Vous

Het SRS Mid-Winter Rendez-Vous is eigenlijk een (gezelligheids)contest met als doel om activiteit met oude radio-apparatuur te promoten. Door er een contest (wedstrijd) van te maken, wordt het wat spannender, maar er is ruimte genoeg voor gezellige onderlinge QSO’s.

Ooit besloten wat deelnemers om lekker centraal in het vrije veld te gaan staan en dan heb je bovendien ruimte voor je antennes en minder last van storing voor of door jezelf. En wat is dan een betere plek dan “ons” weiland in Kootwijkerbroek. Het gevolg was natuurlijk wel bezoek van andere leden, steeds meer gezelligheid en intussen is het ook een onofficieel winterkampeer evenement.

Ook dit jaar ben ik er daarom weer naar toe gegaan van 28 – 30 dec 2014. Het plan was om de 27e al te gaan en dan eens te kijken hoe winterkamperen met de OZ-tent zou bevallen, maar vanaf 2e Kerstdag dreigde een griep roet in het eten te gooien. Op de 28e voelde ik me echter zoveel beter, dat ik snel de auto heb ingeladen en met Nariz naar Kootwijkerbroek ben getogen.

Gezien het weer (we hebben ’s nachts een keer -7 gehad) heb ik Droopy maar niet meegenomen.

Alles bij elkaar was het weer vreselijk gezellig met de mannen van de SRS, een lek luchtbed (wat prima sliep, maar ik gedurende de nacht een paar keer bij moest pompen) en deze keer heel luxe: Gerard PA0GRI had ’s morgens de koffie klaar en met Willem PA1WAN heb ik ook nog een whisky proefavond 🙂 gehouden.

Zie verder de plaatjes (en bij het uploaden kwam ik erachter dat ik dit jaar dus geen foto’s van de andere deelnemers heb gemaakt, maar die komen vast nog wel op de website van de SRS (www.pi4srs.nl)