15-19 okt Groene Bivak

Het Groene Bivak wordt jaarlijks in april en oktober gehouden op het Zwarte Veldje in Nunspeet vroeger onder de vlag van de Surplus Radio Society (SRS), maar met ingang van 2017r door de Army Radio Club voor leden die niet alleen van groene (dump) radioapparatuur houden, maar ook van groene auto’s en/of tenten. Dat laatste is een voorwaarde om mee te mogen (hoewel er vaak wel wat uitzonderingen gemaakt worden voor actieve leden die er toch altijd bij zijn).

Beginpagina » 15-19 okt Groene Bivak » SRS Groen Bivak oktober 2014

SRS Groen Bivak oktober 2014

Het halfjaarlijkse "super evenement" in Nunspeet voor groene radio-groene tenten fans.
20141017_155410.jpg

Dit jaar zou ik voor de eerste keer met mijn (luchtmacht blauwe) Defender meegaan en wel vanaf maandagavond, maar omdat de reparaties wat uitliepen werd het uiteindelijk pas dinsdagavond.

We, dat waren Sonja en ik en de 3 honden Nariz, Droopy en Perro. Sonja en Perro moesten vrijdag ook al weer terug, maar ze hebben toch nog even kunnen genieten van weer een heel gezellig kamp. Omdat Sonja constant foto’s heeft gemaakt en via facebook gepubliceerd, heb ik er wat minder gemaakt (en praktisch zonder echte groene autos, volgende keer beter):